Treler baharu Invincible musim kedua telah pun dikongsi oleh Prime Video. Kali ini ia memperlihatkan perancangan untuk peperangan multimesta serta Invincible yang seakan menjadi jahat seperti bapa dia Omni-Man yang mungkin ingin menakluki dunia. Tetapi ia sesuatu yang tidak kena dapat dirasai kerana ada banyak watak dengan kuasa luar biasa dipertontonkan. Selain turut memperlihatkan aksi ganas dan ngeri ikonik mereka.

Siri ini akan disiarkan di Prime Video pada 3 November dengan menyertakan lebih banyak watak baharu serta memfokuskan kepada multimesta. Episod prekuel mengenai Atom Eve sudah pun boleh ditonton.

Terbaru, belum lagi disiarkan – Robert Kirkman selaku pencipta komik dan siri animasi Invincible telah mengesahkan yang musim ketiga kini dalam pembangunan.

Menurut Kirkman, jarak antara musim kedua dan ketiga akan memakan masa yang lama. Tetapi selepas itu, musim keempat ke atas akan mempunyai jarak yang singkat kerana mereka sudah bersedia untuk menyampaikan kisah Invincible sehingga lapan musim.

Musim kedua akan mengembalikan Steven Yeun sebagai Invincible dan J.K. Simmons sebagai Omni-Man. Menyertai mereka adalah Sandra Oh, Zazie Beetz, Grey DeLisle, Chris Diamantopoulos, Walton Goggins, Gillian Jacobs, Jason Mantzoukas, Ross Marquand, Khary Payton, Zachary Quinto, Andrew Rannells, Kevin Michael Richardson, Seth Rogen, dan Tatiana Maslany.

Sohor Kini