Hari ini Netflix telah menerbit treler acah bagi The Witcher musim ketiga. Treler ini mempertontonkan sekali lagi penglibatan Geralt of Rivia bersama Ciri dan Yennefer. Tidak banyak yang didedahkan dalam video ini selain buat pertama kali Geralt mengaku yang beliau rasa takut.

Di dalam video boleh kelihatan ada musuh misteri menyerang mereka bertiga. Tetapi siapakah musuh ini? Adakah mereka benar-benar dahsyat sehinggakan Geralt tahu apa itu perasaan takut? Semuanya hanya akan didedahkan nanti.

The Witcher musim ketiga akan dibahagikan kepada dua bahagian iaitu pada 29 Jun dan 27 Julai. Musim ketiga ini adalah kali terakhir kita akan melihat Henry Cavill sebagai Geralt kerana selepas ini beliau akan digantikan dengan Liam Hemsworth. Bagaimanakah perkara ini akan disampaikan ianya masih menjadi tanda tanya orang ramai.

The Witcher turut tidak akan berhenti di sini sahaja kerana Netflix telah merancang untuk mengembangkan francais ini kepada pelbagai siri sampingan lain. Sama-sama kita nantikan.

Sohor Kini