The Umbrella Academy nampaknya akan menuju ke garis penamat. Akaun Twitter rasmi mereka kini mengesahkan yang The Umbrella Academy akan kembali untuk musim yang keempat yang juga merupakan musim terakhir untuk siri TV ini.

Ini bukan satu lagi kejutan, kerana sebelum ini – Steve Blackman iaitu penerbit siri TV ini mengesahkan yang mereka hanya merancang francais The Umbrella Academy hanya akan berlangsung untuk empat musim.

Masih tidak didedahkan lagi apa yang akan berlaku dalam musim ini. Tetapi musim ketiga membawa pasukan The Umbrella Academy ke garis masa baharu dengan petanda akan ada lebih misteri perlu dirungkai untuk keluarga Hargreeves ini hidup selamat dan bahagia.

Setakat ini, pelakon yang disahkan akan kembali adalah Elliot Page, Tom Hopper, David Castañeda, Emmy Raver-Lampman, Robert Sheehan, Aidan Gallagher, Justin H. Min, Ritu Arya, dan Colm Feore. Pelakon lain yang akan terlibat akan diumumkan nanti, begitu juga dengan tarikh siaran.

Sebentar tadi telah kami laporkan yang Steve Blackman akan menghasilkan siri TV berdasarkan permainan video Horizon Zero Dawn. Mungkin selepas The Umbrella Academy musim ke-4 ini, kita akan terima maklumat lanjut mengenai projek baharu beliau.

Sohor Kini