Treler Baharu Five Nights at Freddy’s Cukup Mengerikan

Five Nights at Freddy’s adalah permainan video seram yang telah diadaptasi menjadi filem. Selepas hadir dengan treler acah bulan lepas dengan menerima maklum balas baik, baru-baru ini treler baharu telah dikongsi.

Filem ini mengisahkan Mike Schmidt lakonan Josh Hutcherson yang baru sahaja menerima pekerjaan baharu sebagai penjaga sekuriti di sebuah restoran misteri Freddy Fazbear’s Pizza. Menurut William Afton lakonan Matthew Lillard yang menawarkan pekerjaan ini kepada Schmidt, pemilik restoran masih tidak ingin menutup lokasi ini kerana terlampau menyayanginya.

Dalam treler Schmidt dilihat membawa adik perempuan ke restoran ini. Suatu malam seorang polis lakonan Mary Stuart Masterson melawat mereka dan animatronik beruang yang menjadi maskot kepada restoran ini mula menyerang. Filem ini diarahkan oleh Emma Tammi dan diterbit oleh penerbit sama filem M3GAN, The Black Phone dan The Invisible Man – Blumhouse.

Buat masa ini Five Nights at Freddy’s akan disiarkan di Peacock di Amerika Syarikat pada 27 Oktober dan tidak pasti jika ia akan ditayangkan di Malaysia ataupun tidak.

Sohor Kini