Pencipta Umbrella Academy Mengacah Penceritaan Musim Keempat

Seperti yang dilaporkan sebelum ini, siri adiwira Umbrella Academy akan tamat dengan musim keempat. Musim keempat kini dalam fasa penulisan skrip dan masih tiada maklumat lagi bila ia akan disiarkan dan sama ada akan menyertakan pelakon sama sahaja atau turut menyertakan pelakon baharu.

Tetapi selepas musim ketiga tamat, Hargreeves berjaya melakukan sesuatu untuk menulis semua garis masa mereka sebelum diganggu oleh Allison. Kini Steve Blackman, selaku pencipta siri ini mengacah apa yang akan berlaku dalam musim keempat.

Judul episod pertama musim baharu ini adalah The Ubearable Tragedy Of Getting What You Want. Ia akan memfokuskan garis masa baharu di mana Hargreeves mengawalnya dan semua adik beradik dalam pasukan Umbrella Academy hilang kuasa. Dengan tiada kuasa, ada musuh baharu turut cuba memastikan pasukan Umbrella Academy lenyap dari dunia. Tetapi adakah mereka mampu? Adakah mereka boleh menerima kembali kuasa masing-masing?

Siri TV ini akan menyertakan pelakon seperti Elliot Page, Tom Hopper, Robert Sheehan, Aidan Gallagher, David Castañeda, Emmy Raver-Lampman, Justin H. Min, Ritu Arya, dan Colm Feore.

Sohor Kini