Bird Box Barcelona Akan Tiba 14 Julai Ini

Hari ini Netflix telah hadir dengan treler bagi filem terbaru mereka Bird Box Barcelona. Ia merupakan filem sampingan kepada Bird Box yang disiarkan pada tahun 2018.

Bird Box Barcelona dikatakan berlaku dalam dunia yang sama cuma berbeza lokasi. Filem ini juga dihasilkan oleh pasukan sama yang menjayakan filem asal. Anda boleh tonton treler di bawah;

Seperti sebelum ini, Bird Box mengisahkan manusia diserang oleh sejenis entiti merbahaya. Untuk menyelamatkan diri, manusia perlu menutup mata kerana jika ternampak entiti tersebut, ia mendatangkan niat rasa ingin bunuh diri.

Dalam filem Bird Box Barcelona perkara sama berlaku cuma kali ini memfokuskan kepada watak Sebastian lakonan Mario Casas. Dalam treler kita boleh lihat yang keadaan di bandar Barcelona menjadi huru-hara apabila entiti ini mula menyerang. Filem ini juga mencadangkan yang ada ancaman lain yang mungkin lebih merbahaya.

Bird Box Barcelona turut melibatkan Naila Schuberth, Georgina Campbell, Diego Calva, Alejandra Howard, Lola Dueñas, Patrick Criado, Gonzalo de Castro, Michelle Jenner, Leonardo Sbaraglia, dan Celia Freijeiro.

Filem ini tiba di Netflix Malaysia pada 14 Julai 2023.

Sohor Kini