Anda tahu siri komedi tempat kerja The Office. Siri ini ada banyak meme tersendiri, klip-klip lucu dan siapa yang pernah tonton akan tahu yang siri ini adalah antara siri komedi terbaik pernah diterbitkan.

Siri yang dihasilkan oleh Ricky Gervais dan Stephen Merchant ini telah menerima pelbagai versi, dan paling popular adalah versi Amerika Syarikat yang dibintangi oleh Steve Carell.

Terbaru, Prime Video, BBC Studios Australia and New Zealand, dan Bunya Entertainment telah mengumumkan mereka akan hadir dengan siri The Office baharu yang buat pertama kalinya akan diketuai oleh wanita serta berlatar tempat di Australia.

“The Office Australia” ini akan dibintangi oleh Felicity Ward sebagai Hannah Horward yang merupakan pengurus untuk syarikat Flinley Craddick bersama dengan Edith Poor, Steen Raskopoulos, Josh Thomson dan Susan Ling Young.

Siri ini akan mempunyai 8 episod kesemuanya, dengan penggambaran akan bermula sekitar bulan Jun dan akan disiarkan secara eksklusif di Prime Video pada tahun 2024.

Sumber – Variety

Sohor Kini