Sofyank Ingin Hadir Dengan Syarikat Produksi Sendiri

Sofyank atau Mohamad Sofian Abdullah terkenal dengan video pendek magis beliau di mana video-video ini mempertontonkan gelagat lucu yang menggunakan kesan visual khas. Mereka yang mengikuti Sofyank akan tahu beliau mengambil inspirasi daripada Zach King.

Baru-baru ini beliau telah mencipta nama apabila menjuarai cabaran cipta kesan visual khas dengan Zach King dan turut dapat bekerjasama dengan Ryan Reynolds, Paul Rudd, Will Smith dan ada juga bersama selebriti tempatan seperti Zizan.

Terbaru menurut laporan Bernama, Sofyank pada hujung tahun ini ingin tubuhkan syarikat produksi tersendiri ingin mengembangkan lagi operasi beliau lebih ke arah Zach King. Sofyank ingin lebih ramai menceburi bidang kesan visual khas ini. Selain memberi peluang kepada orang ramai dengan tertubuhnya syarikat sendiri dan ada pekerja yang baik beliau turut boleh memberi fokus kepada diri sendiri pula.

Sofyank turut menyatakan beliau terbuka untuk bekerjasama dengan mana-mana individu atau syarikat yang ingin menghasilkan video kreatif. Adakah suatu hari nanti kita boleh saksikan filem penuh dari studio Sofyank? Sama-sama kita nantikan.

Sohor Kini