Nick Fury kembali! Selepas sekian lama Nick Fury tidak beraksi dalam filem atau siri TV Marvel Cinematic Universe beliau akan kembali dalam siri Secret Invasion yang bakal disiarkan pada 21 Jun nanti.

Kali ini beliau dilihat sudah bersedia untuk berperang dengan makhluk asing Skrul yang menakluki bumi dan beliau sahaja boleh mengendalikan peperangan ini.

Secret Invasion akan mempunyai enam episod sahaja dan anda boleh tonton treler yang nampak epik di bawah;

Nick Fury dilihat hanya seorang diri ingin memastikan semuanya terurus. Sudah semestinya ada bantuan oleh rakan beliau iaitu Maria Hill (Colbie Smulders) dan ejen MI6 Sonya Falsworth (Olivia Colman). Peperangan ini berpunca dari Skrull yang kejam iaitu Gravik (Kingsley Ben-Adir) yang mana Talos (Ben Mendohlson) rakan Fury sejak filem Captain America telah memantau dan memerhatikan makhluk asing jahat ini.

Tiada petanda yang adiwira Avengers terlibat dalam treler jadi adakah ini manusia vs makhluk asing dalam satu siri aksi ngeri perisikan kedua MCU selepas Captain America: Civil War. Tetapi siri ini jelas sekali penuh aksi dan drama yang mendebarkan.

Sohor Kini