Shudder adalah platform penstriman video yang memfokuskan kepada kandungan filem dan siri TV seram ngeri yang ganas. Ia juga adalah tempat untuk mengakses filem seram klasik, filem kultus dan turut menawarkan kandungan asli Shudder Originals.

Terkini, Deadline melaporkan yang Shudder telah membeli hak penstriman filem seram tempatan arahan Dain Said (Bunohan, Interchange, Dukun) – Harum Malam atau nama dalam bahasa Inggeris Blood Flower. Filem ini dihasilkan oleh Skop Productions dan D’Ayu Pictures, ia ditayangkan di Fantastic Fest di Austin, Texas dan telah mendapat perhatian ramai.

Antara pelakon dalam filem ini adalah Bront Palarae, Idan Aedan, Nabila Huda dan Remy Ishak. Harum Malam mengisahkan remaja 16 tahun yang sedang berlatih menjadi pengubat tradisional dan penghalau hantu, tetapi diganggu oleh visi si mati dan gangguan dari alam lain. Apabila satu roh terlepas dan mengakibatkan huru-hara, remaja ini perlu menggunakan “kuasa” beliau untuk menyelamatkan rakan-rakan dan keluarga.

Harum Malam dijadualkan untuk ditayangkan di Malaysia pada 9 Februari 2023 nanti.

Sohor Kini