Apple Terbit Episod Pertama The Afterparty Di YouTube

Filem atau siri TV dengan genre misteri pembunuhan adalah antara kegemaran saya juga. Tidak kira serius atau komedi, jika ia mempunyai penulisan yang baik ia pasti akan menghiburkan dan cukup untuk menimbulkan rasa suspen. Genre seperti ini turut digelar sebagai whodunnit? dan antara yang terkini adalah The Afterparty, siri komedi lapan episod eksklusif di Apple TV+.

Siri TV ini baru sahaja disiarkan di Apple TV+ semalam (28 Januari) dengan tiga episod pertama. Sementara episod keempat dan seterusnya akan disiarkan pada setiap hari Jumaat secara mingguan.

Terkini, Apple telah terbit episod pertama siri TV ini di YouTube – percuma untuk semua.

Siri TV ini berlaku di sebuah rumah selebriti Xavier (Dave Franco) dalam satu pasca-parti selepas satu majlis pertemuan semula. Semasa di parti Xavier telah ditemui mati dan setiap episod, suspek disoal siasat oleh Detektif Danner (Tiffany Hardish) untuk mencari siapakah pembunuhnya. Setiap episod penonton akan dibawa ke perspektif berbeza apa yang berlaku pada malam parti tersebut.

The Afterparty ditulis dan diarah oleh Christopher Miller (21 Jump Street, Spider-Man: Into the Spider-Verse). Berikut adalah antara senarai pelakon dan watak dalam siri TV ini, berserta penampilan khas oleh Channing Tantum dan Will Forte.

  • Sam Richardson sebagai Aniq
  • Zoë Chao sebagai Zoë
  • Ike Barinholtz sebagai Brett
  • Ben Schwartz sebagai Yasper
  • Ilana Glazer sebagai Chelsea
  • Jamie Demetriou sebagai Walt

Kami di Aksiz sudah tonton tujuh episod untuk tujuan ulasan, nantikan ulasan siri TV ini tidak lama lagi.

Sohor Kini