Free Fire Menerima Acara Kolaborasi Dengan Demon Slayer

Garena telah mengumumkan yang acara kolaborasi di antara permainan battle royale mereka iaitu Free Fire bersama dengan siri anime popular iaitu Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba akan bermula pada 27 September sehingga 25 Oktober 2023 dengan menyertakan pelbagai kandungan di dalam permainan ini.

Antara kandungan yang akan tiba adalah kostum berdasarkan beberapa watak Demon Slayer seperti Tanjiro, Nezuko, Zenitsu, dan Inosuke bersama dengan topeng Sakonji dan beg Tanjiro. Selain itu, pemain juga boleh dapatkan emote dalam bentuk serangan seperti Water Breathing Sixth Form: Whirlpool, Thunder Breathing First Form: Thunder Flash, Beast Breathin Fifth Fang: Crazy Cutting dan Water Breathing Tenth Form: Constant Flux.

Pemain yang log masuk bermula pada 29 September sehingga 12 Oktober juga akan dapat melihat antaramuka baharu untuk permainan ini yang akan menyertakan elemen Demon Slayer. Pemain juga boleh melakukan pelbagai misi untuk mendapat ganjaran yang menarik.

Free Fire sudah dikeluarkan untuk iOS dan Android sebagai permainan percuma dan menyertakan pembelian di dalam aplikasi.

Sohor Kini