Omelet Gaming telah mengumumkan produk baharu mereka iaitu Omelet Gaming Xbox Rechargeable Battery Kit iaitu bateri boleh dicas semula khusus untuk kegunaan alat kawalan Xbox.

Ia ditawarkan melalui gedung Omelet Gaming di Shopee ataupun mana-mana pengedar rasmi dengan harga RM109.90 dan menyertakan dua bateri.

Bateri ini boleh dipasang secara terus ke alat kawalan Xbox dan akan menggantikan penutup bateri untuk alat kawalan tersebut, dengan sokongan pengecasan dua arah menggunakan Type-C pengguna boleh bermain dan mengecas pada masa yang sama.

Setiap bateri mengambil masa 3 jam untuk pengecasan penuh dan bertahan selama 24 jam. Ia juga dilengkapi dengan LED untuk memudahkan pengguna mengetahui apabila bateri sudah dicas secara penuh.

Selain itu, Omelet Gaming juga telah mengumumkan yang Omelet Gaming Switch Pro+ dengan warna Thunderbolt kini ditawarkan dengan lebih meluas, ia ditawarkan secara terhad sebelum ini. Anda boleh baca artikel pengumuman kami untuk mengetahui lanjut mengenai alat kawalan ini.

Sohor Kini