Acer hari ini telah memulakan sambutan tahun mereka iaitu Acer Day dengan mengumumkan pelbagai aktiviti dan juga jualan promosi akan diadakan sepanjang sambutan ini dengan tema #AceYourWorld.

Berikut adalah antara aktiviti dan juga promosi sepanjang Acer Day ini;

Acer Swift Go 14 Special Edition

Mereka mengumumkan pelancaran Acer Swift Go 14 Special Edition, iaitu laptop yang mempunyai rekaan unik dan hadir dengan pilihan cip pemprosesan Core i7 atau Core i5 dengan harga RM4,599 dan RM3,899. Ia juga ditawarkan bersama ‘Microsoft Office Home and Student 2021’ dan jaminan selama 2 tahun.

Shopee Super Brand Day

Anda boleh kunjungi gedung rasmi Acer di Shopee untuk pelbagai jualan promosi ini termasuklah potongan sehingga RM1,430 dan baucar sehingga RM250. Mereka juga akan menganjurkan penstriman langsung yang menyediakan hadiah bernilai RM9,000 termasuk juga Acer Swift Edge. Shopee Super Brand Day ini hanya berlangsung hari ini sahaja.

Karnival Acer Day

Bagi yang lebih berminat untuk membeli di kedai fizikal, Acer juga membawa sambutan Acer Day ini ke kedai-kedai Acer Concept Store yang terpilih. Ia akan dianjurkan selama 4 hujung minggu dan melibatkan promosi seperti pembeli yang melakukan pembelian akan berpeluang untuk memusing roda bagi mendapat pelbagai hadiah dengan jumlah hadiah terkumpul bernilai RM230 ribu.

Selain itu, pada hari Sabtu bermula 2 hingga 6 petang, jualan promosi juga akan dianjurkan di cawangan yang terpilih dan menawarkan potongan harga sehingga 90% untuk desktop, laptop, monitor dan pelbagai lagi.

Promosi Lain Sepanjang Acer Day

Selain itu, bermula hari ini sehingga 30 September, jualan promosi akan berlangsung untuk beberapa produk Acer. Antaranya adalah Ace Swift Go 14 Special Edition yang akan ditawarkan dengan potongan RM300. Siri Predator Helios Neo 16 ditawarkan dengan harga potongan sehingga RM400, termasuk juga varian Intel Core i7 dan NVIDIA GeForce RTX 4060 yang baharu.

Sepanjang sambutan ini iaitu sehingga 30 September 2023, pembeli yang melakukan pembelian di dalam atau luar talian juga boleh menebus kredit eWallet dan menyertai cabutan bertuah yang menawarkan hadiah terkumpul bernilai RM100 ribu termasuk juga tiket ke Sydney untuk Intel Extreme Masters (IEM).

Sohor Kini