GSC sebelum ini telah mengumumkan yang bersempena dengan sambutan 100 tahun Warner Bros., mereka akan melakukan tayangan semula untuk filem-filem popular daripada studio filem tersebut. Mereka sebelum ini telah mengumumkan Interstellar sebagai salah satu filem yang akan ditayangkan semula.

Pada 15 Jun lepas, mereka telah mengumumkan tiga lagi filem yang akan menyertai Interstellar iaitu Inception, The Conjuring dan The Dark Knight. Tarikh bermulanya tayangan untuk filem-filem ini adalah berbeza, dan tayangan berlanjutan dari 2 hingga 4 minggu mengikut permintaan;

  • Inception – 6 Julai 2023
  • The Conjuring – 17 Ogos 2023
  • Interstellar – 21 September 2023
  • The Dark Knight – 19 Oktober 2023

GSC juga telah hadir dengan berkas tiket untuk tayangan semula, mereka menawarkan Berkas 2 Tiket yang akan memberikan 2 kod promo untuk membeli tiket bersama dengan tiket Collectible Interstellar dan The Dark Knight, ia ditawarkan dengan harga RM30.

Manakala Berkas 4 Tiket akan menyertakan 4 kod promo dan Tiket Collectible untuk Interstellar, The Dark Knight, The Conjuring dan Inception bersama dengan Sarung Tiket WB 100, ditawarkan dengan harga RM60. Anda boleh dapatkannya di pautan ini.

Kod promo yang diterima daripada berkas ini hanya boleh digunakan untuk menebus tayangan bagi empat filem tayangan semula ini sahaja dan terhad jenis pawagam 2D.

Sohor Kini