Logitech G iaitu jenama di bawah Logitech telah mengumumkan set fon kepala Logitech G Pro X2 Lightspeed yang direka khusus untuk penggunaan atlit-atlit esukan. Set fon kepala nirwayar ini ditawarkan dengan harga RM1,099.

Kelebihan utama yang disertakan di set fon kepala ini adalah ia menggunakan pemacu audio PRO-G 50mm Graphene yang memberikan peningkatan dalam ketepatan penghasilan semula bunyi dan ketepatan masa untuk memberi isyarat. Ini membolehkan pemain mengenal pasti objek audio dengan lebih jelas, dan lebih cepat membezakan lokasinya apabila objek bergerak.

Logitech G Pro X2 Lightspeed boleh digunakan dengan tiga jenis sambungan berbeza iaitu secara nirwayar Lightspeed, Bluetooth dan juga menggunakan sambungan 3.5mm. Dengan mengguankan sambungan Lightspeed, bateri bertahan sehingga 50 jam dan boleh digunakan dengan jarak sejauh 30 meter.

Set fon kepala ini mempunyai bingkai aluminium dan keluli yang tahan lasak dan ringan, menyertakan engsel yang berputar, dan pad telinga yang boleh ditukar.

Anda boleh layari gedung-gedung rasmi Logitech untuk membuat tempahan Logitech G Pro X2 Lightspeed ini.

Sohor Kini