Hearthstone Memasuki Tahun Baharu Bulan Depan – Year of the Wolf

Hearthstone sebelum ini telah mengumumkan yang penambahan seterusnya adalah Festival of Legends. Bersama dengan penambahan ini, Hearthstone memasuki tahun baharu iaitu Year of the Wolf dan mereka telah berkongsi perancangan bagi tahun baharu ini.

Seperti biasa, memasuki tahun baharu bermakna Hearthstone akan menerima set core baharu dengan kad-kad daripada penambahan Forged in the Barrens, United in Stormwind dan Fractured in Alterac Valley tidak lagi boleh digunakan di mod Standard.

Mereka juga telah mengumumkan dua mekanik iaitu Tradeable dan Magnetic akan disertakan di beberapa kad sedia ada. Tradeable sebelum ini hanya disertakan di dalam kad daripada penambahan United in Stormwind manakala Magnetic daripada penambahan The Boomsday Project.

Anda boleh baca perubahan lain yang dilakukan, termasuk juga untuk kelas Priest melalui perkongsian Festival of Legends yang kami kongsikan sebelum ini.

Hearthstone sudah dikeluarkan untuk PC, iOS dan Android sebagai permainan percuma dan menyertakan pembelian di dalam aplikasi.

Sohor Kini