The Sandman Akan Diteruskan Untuk Musim Kedua Di Netflix

The Sandman adalah antara siri TV fantasi berasaskan komik yang popular tahun ini. Ia diadaptasi daripada komik Neil Gaiman dengan judul sama. Sebelum ini, Netflix tidak pasti ia akan diteruskan dengan musim kedua ataupun tidak dan pembangunan musim seterusnya sudah pun dimulakan walaupun ia belum ditempah oleh Netflix.

Selepas dinanti-nantikan pengumuman rasmi, akhirnya Netflix mengesahkan yang The Sandman akan diteruskan dengan musim kedua.

Dalam musim kedua, akan ada lebih banyak kisah Morpheus lakonan Tom Sturridge disampaikan. Turut diacah adalah, Lucifer lakonan Gwendoline Christie sedang menanti ketibaan Morpheus tiba ke Neraka. Jalan cerita penuh masih tidak didedahkan lagi buat masa ini.

Musim pertama turut melibatkan Boyd Holbrook sebagai Corinthian, Vivienne Acheampong sebagai Lucienne, Patton Oswalt menjadi suara kepada Matthew the Raven, David Thewlis sebagai John Dee, Jenna Coleman sebagai Johanna Constantine, Kirby Howell-Baptiste sebagai Death dan ramai lagi. Siapa lagi yang terlibat untuk musim akan datang turut belum diumumkan lagi.

Sama-sama kita nantikan.

Sohor Kini