The Gray Man yang merupakan filem termahal pernah diterbitkan oleh Netflix telah mendapat sambutan yang baik sekurang-kurangnya melalui jumlah tontonan apabila ia telah menjadi filem paling popular sepanjang hujung minggu di 92 negara.

Terkini, Netflix telah mengumumkan perancangan mereka untuk hadir dengan mesta ‘The Gray Man’ sendiri dengan mengumumkan filem sekuel kepada The Gray Man dan juga satu filem sampingan. Filem The Gray Man 2, akan melihat Ryan Gosling kembali bersama dengan pengarah Joe dan Anthony Russo, dan juga penulis Stephen McFeely.

Manakala filem sampingan akan memfokuskan elemen berbeza di dalam mesta ‘The Gray Man’ dan ia akan ditulis oleh Paul Wernick dan Rhett Reese yang pernah terlibat dengan filem seperti Deadpool dan Zombieland. Buat masa ini, tidah disahkan lagi penceritaan dan juga senarai pelakon.

The Gray Man merupakan adaptasi kepada novel berjudul sama oleh Mark Greaney. Anda boleh baca ulasan kami melalui pautan ini; Ulasan The Gray Man – Filem Aksi Ada Isi.

Sohor Kini