The Boys adalah siri TV aksi nyata adiwira yang ganas yang disiarkan secara ekslusif di Prime Video. Siri ini berada dalam satu dunia iaitu VCUVought Cinematic Universe. The Boys, siri animasi Diabolical dan akan datang siri sampingan mengenai pelajar kolej yang ada kuasa luar biasa semuanya berlaku dalam VCU.

Siri sampingan ini akan disiarkan pada tahun 2023 nanti. Siri sampingan ini dikatakan akan menggunakan konsep seakan Hunger Games, iaitu battle royale di mana pelajar-pelajar akan berlawan antara satu sama lain dengan menguji dan cuba mempelajari kuasa masing-masing. Dalam musim ketiga, nama kolej ini ada disebut oleh Blue Hawk ketika bertengkar dengan A-Train – iaitu Good Oak.

Siri ini dikatakan akan berlaku beberapa bulan selepas peristiwa dalam musim ketiga yang sudah pun tamat disiarkan. Kemudian musim keempat The Boys nanti akan berlaku beberapa bulan selepas peristiwa dalam siri sampingan ini.

The Boys dan siri sampingan pelajar kolej turut akan merentas siri, di mana watak dalam siri utama akan muncul dalam siri sampingan. Siri ini juga akan mempunyai penceritaan lebih mendalam terhadap watak seperti kisah masalah psikologi mereka dengan memiliki kuasa yang tidak boleh dikawal atau terlampau ngeri dan ganas.

Sama-sama kita nantikan.

Sohor Kini