SEM9 yang merupakan rumah kepada pelbagai pasukan-pasukan esukan telah hadir dengan perkhidmatan hotel dan menariknya ia adalah Hotel khusus untuk esukan. Selain menawarkan tempat untuk tidur, ia juga menawarkan perkakas termasuk juga hiasan yang sudah menjadi kebiasaan bagi pemain-pemain permainan video.

Mereka menawarkan 5 pilihan bilik yang khusus untuk sesi permainan video iaitu;

  • S9 Double – Bilik untuk 1 hingga 2 orang selain menyertakan King Bed ia juga dilengkapi dengan dua komputer berkuasa tinggi termasuk juga kelengkapan lain seperti kerusi dan lampu LED bagi menghias bilik tersebut. Ia ditawarkan dengan harga RM243.80 untuk satu malam.
  • S9 Triple – Bilik untuk 3 orang dengan katil Queen bersama dengan katil Single Bunk yang juga menyertakan tiga komputer berkuasa tinggi termasuk juga kelengkapan lain seperti kerusi dan lampu LED bagi menghias bilik tersebut. Ia ditawarkan dengan harga RM286.20 untuk satu malam.
  • S9 Deluxe – Bilik untuk 4 orang dengan dua katil Queen yang juga menyertakan empat komputer berkuasa tinggi termasuk juga kelengkapan lain seperti kerusi dan lampu LED bagi menghias bilik tersebut. Ia ditawarkan dengan harga RM371.00 untuk satu malam.
  • S9 Cozy – Bilik untuk 2 orang dengan katil Sofa yang juga menyertakan PlayStation 5 dengan 2 alat kawalan DualSense. Ia ditawarkan dengan harga RM233.20 untuk satu malam, ia sesuai untuk sesi permainan mudah alih dan juga konsol.
  • S9 Executive – Bilik untuk sehingga 3 orang yang menyertakan 1 katil King tetapi juga mempunyai ruang tamu yang dilengkapi dengan 2 PC berkuasa tinggi. Ia ditawarkan dengan harga RM371.00

Setiap bilik ini juga menyertakan internet berkelajuan tinggi dan barangan-barangan asas untuk satu bilik hotel. Mereka juga mempunyai bilik-bilik biasa yang tidak mempunyai barangan untuk permainan video. Anda boleh tempat ataupun dapatkan maklumat lanjut mengenainya di pautan ini.

Sohor Kini