Horizon Forbidden West Menerima Treler Memfokuskan Penceritaan

Kita sudah menghampiri dengan tarikh pelancaran untuk permainan yang dinanti-nantikan iaitu Horizon Forbidden West. Sementara kita menunggu, Guerilla Games dan PlayStation Studios telah berkongsi treler baharu yang memfokuskan kepada penceritaan.

Anda boleh tonton video tersebut di bawah.

Di dalam permainan ini, Aloy bersama dengan beberapa orang rakannya telah mengembara ke kawasan baharu iaitu Forbidden West untuk menyiasat mengenai satu wabak yang bukan sahaja merosakkan tanaman tetapi juga menjadi mesin binatang mengamuk.

Forbidden West akan menemukan Aloy dengan pelbagai puak baharu termasuk juga puak yang menyukai perang dan diketuai oleh Regalla. Puak ini dikatakan berkhidmat kepada seorang yang membekalkan mereka pelbagai senjata termasuk juga kebolehan untuk mengawal mesin.

Selain itu, mereka juga telah berkongsi beberapa tangkapan skirn baharu untuk permainan ini yang anda boleh lihat beberapa daripadanya di bawah.

Horizon Forbidden West akan dikeluarkan untuk PlayStation 4 dan PlayStation 5 pada 18 Februari 2022 dan anda boleh lakukan pra-tempahan dengan harga bermula RM249.

Sohor Kini