Seperti mana setiap tahun, slot pengiklanan ketika kejohanan Super Bowl adalah antara slot iklan yang penting untuk syarikat berkongsi mengenai produk mereka termasuk juga siri TV dan filem. Tahun ini, ia adalah sama di mana terdapat beberapa siri TV dan filem yang diperlihatkan ketika Super Bowl yang berlangsung hari ini.

Antara yang dikongsi adalah treler penuh untuk The Falcon and The Winter Soldier, filem animasi oleh penulis Malaysia Raya and the Last Dragon dan juga F9.

Berikut adalah antara treler yang dipertontonkan;

The Falcon and The Winter Soldier

The Falcon and the Winter Soldier merupakan siri yang akan tiba untuk Disney+ pada 19 Mac 2021. Ia adalah mengenai bagaimana The Falcon and the Winter Soldier cuba mengisi kekosongan yang ditingalkan oleh Captain America selepas kejadian di dalam End Game.

Raya and the Last Dragon

Raya and the Last Dragon merupakan filem animasi yang akan disiarkan pada 5 Mac 2021, ia juga akan tiba melalui Disney+. Filem ini menjadikan Asia Tenggara sebagai tema dan memfokuskan kepada watak Raya yang ingin mencari naga terakhir yang diberi nama Sisu. Ia ditulis oleh penulis kelahiran Malaysia Adele Lim.

Fast & Furious 9 (F9)

Fast & Furious 9 ataupun F9 sepatutnya dikeluarkan pada tahun lepas, tetapi akibat pandemik Covid-19 ia telah beberapa kali tertunda, dan tarikh tayangan baharu adalah pada 28 Mei 2021, dan sekali lagi diiklankan di Super Bowl seperti edisi tahun lepas.

Nobody

Nobody adalah filem apabila seorang yang cuba mengelak masalah dipaksa untuk menghadapinya. Hutch Mansell lakonan Bob Odenkirk merupakan seorang ayah yang kebiasaan mengelak daripada masalah, semasa rumah beliau dirompak, beliau tidak disukai oleh isteri dan anaknya yang mengakibatkan bahagian baharu dirinya keluar. Filem ini akan tiba pada 2 April 2021.

Old

Old merupakan filem seterusnya oleh M. Night Shyamalan, di dalam filem ini pengunjung di satu pantai mendapati yang mereka telah menjadi tua dalam masa sehari sahaja. Ia akan ditayangkan pada 23 Julai 2021.

Clarice

Clarice merupakan siri TV berdasarkan watak Clarice Starling iaitu watak yang pertama kali tiba di dalam buku dan juga adaptasi filem The Silence of the Lambs. Siri ini akan berlaku selepas kejadian di dalam filem tersebut di mana Clarice meneruskan karier beliau sebagai penyiasat pembunuh. Ia akan disiarkan pada 11 Februari 2021.

Coming 2 America

Filem susulan kepada Coming to America yang dikeluarkan pada tahun 1988, membawa Akeem Joffer lakonan Eddie Murphy kembali ke Amerika apabila beliau mendapat tahun yang mempunyai seorang anak di Amerika Syarikat. Filem ini akan tiba melalui Prime Video pada 5 Mac 2021.

Sohor Kini