PlayStation Studios hari ini mengumumkan yang mana kemaskini sokongan multi-pemain secara dalam talian untuk permainan Sackboy: A Big Adventure akhirnya dilancarkan secara rasmi.

Melaluinya, pemain kini berupaya untuk bermain secara dalam-talian dan menariknya, ia juga menyokong rentas platform antara PlayStation 4 dan PlayStation 5 sekaligus ia memudahkan lagi pemain untuk bermainnya secara dalam talian.

Selain itu, kemaskini ini juga membawa sokongan pemindahan fail simpanan permainan dari PlayStation 4 ke PlayStation 5 buat pemain yang memiliki dan bermain permainan ini di konsol generasi sebelum ini.

Bersempena dengan kemaskini ini, PlayStation Studios dan Sumo Digital juga berkongsi satu video acah khas yang memperlihatkan bentuk permainan secara multi-pemain dalam talian yang menyokong sehingga 3 pemain serentak.

Sackboy: A Big Adventure telah pun dilancarkans ecara rasmi di konsol PlayStation 4 dan PlayStation 5. Kami sebelum ini telah pun mengulas permainan tersebut dan boleh membacanya di bawah.

Ulasan Sackboy: A Big Adventure – Platformer Penuh Imaginasi

Sohor Kini