Musim terakhir siri HBO Game Of Thrones sememangnya salah satu musim yang sangat mengecewakan bagi kami di mana sehingga hari ini ianya memberi kesan terhadap saya sendiri untuk membenci segala perkara yang berkaitan dengan siri tersebut.

Namun begitu, bagi anda yang masih lagi meminati siri Game Of Thrones tersebut, hari ini terdapat satu berita baik untuk anda di mana Behaviour Interactive dan HBO melancarkan permua baharu Gmae Of Thrones Beyond The Wall di peranti iOS.

Menurut pembangun, permainan ini dilancarkan secara percuma di iOS dahulu dan diikuti versi Android yang akan tiba pada 3 April 2020 ini.

Game Of Thrones Beyond The Wall merupakan permua khas berdasarkan siri HBO tersebut yang mana ianya memfokuskan bentuk RPG dengan pertempuran secara taktikal berpasukan.

Selain daripada keupayaan untuk mengumpul pelbagai watak dari siri tersebut, pemain juga berupaya untuk bertempur dengan pemain lain di samping bermain penceritaan permainan ini yang diletakkan 48 tahun sebelum siri HBO Game Of Thrones di mana ianya memfokuskan watak Lord Commander Bryden Rivers atau lebih dikenali Bloodraven di mana beliau adalah komander untuk Night Watch.

Walaupun ianya bertempatkan 48 tahun sebelum siri tersebut, ianya masih lagi mengekalkan pelbagai watak-watak daripada siri tersebut seperti Jon Snow, Daenerys Targaryen, Jaime Lannister, Melisandre dan Tormund Giantsbane di mana anda boleh menggunakan mereka untuk membantu anda ketika bertempur.

Jadi bagi anda yang berminat untuk mencuba permainan ini, anda boleh memuat-turunnya sekarang di iOS secara percuma. Manakala bagi peranti Android, anda boleh membuat pra-pendaftaran dan ia akan dilancarkan minggu hadapan.

Muat-Turun iOS: Game Of Thrones Beyond The Wall

Pra-Daftar Android: Game Of Thrones Beyond The Wall

Sohor Kini