Sony Interactive Entertainment dan pembang SIE San Diego Studio hari ini mengumumkan yang mana mereka akan melancarkan permainan sukan besbol MLB The Show 20 di konsol Playstation 4 pada 17 Mac 2020 ini.
Seperti permainan sebelum ini, MLB The Show merupakan siri permainan simulasi sukan berdasarkan besbol yang mana MLB The Show 19 sebelum ini juga merupakan permainan percuma Playstation Plus untuk bulan ini.
Juga bersempena dengan pengumuman ini, Sony juga berkongsi sebilangan edisi permainan yang bakal tiba buat permainan tersebut yang mana salah satunya menyertakan topi khas. Namun, buat masa ini senarai edisi permainan tersebut masih belum diumumkan buat pasaran Malaysia.

Semestinya bagi anda yang meminati siri permainan sukan ini, anda boleh dapatkannya menjelang tahun hadapan.