Informasi Permainan Video Terkini
Square-Enix Memperlihatkan Bentuk Permainan Mecha Buat Left Alive
PC

Square-Enix Memperlihatkan Bentuk Permainan Mecha Buat Left Alive

Diterbitkan pada Feb 28, 2019 oleh .

Left Alive iaitu permainan aksi pertahanan hidup oleh Square-Enix bakal tiba tidak lama lagi. Bersempena dengan pelancarannya yang semakin hampir, Square-Enix hari ini mempertontonkan video pelancarannya yang mana ianya memperlihatkan bentuk permainan buat mecha yang terdapat di dalam permainan tersebut.

Bagi anda yang baru sahaja mengetahui berkenaan permainan Left Alive, ianya merupakan permainan berdasarkan francais Front Mission, iaitu permainan peperangan robot mecha yang dilancarkan di beberapa tahun lepas oleh Square-Enix.

Seperti yang dilaporkan oleh kami sebelum ini, permainan akan memfokuskan 3 watak yang pemain boleh gunakan. Menariknya ianya juga mempunyai bentuk pilihan cabang penceritaan dan pemain diberi pilihan untuk membuat pilihan penceritaan berdasarkan tindakan pemain.

Tambahan itu, bersempena dengan itu, Square-Enix juga memperlihatkan sebilangan bentuk permainan peperangan dan lagak selinap bersama-sama dengan pentempuran menggunakan robot mecha yang pasti akan menjadi tumpuan utama buat permainan ini.

Bagi pasaran Malaysia, Sony akan melancarkan permainan ini secara fizikal dan digital dengan harga bermula RM229 dan untuk informasi lanjut berkenaannya anda boleh melayari pautan ini.

Left Alive bakal tiba pada 5 Mac ini di Playstation 4 dan PC.


TIPS & ULASAN